Naar partners

Uw IT- en telefonie-omgeving vormt de dagelijkse technische basis van uw bedrijf. Onze professionele en enthousiaste collega’s zorgen ervoor dat u ondersteund wordt op de manier die het beste past bij uw onderneming. Naast het leveren en onderhouden van IT-omgevingen verzorgen wij ook uw Internetverbindingen, VoIP-telefonie en Cloud- en hostingdiensten in eigen beheer.

Managed Services

Met onze Managed Services nemen wij u het beheer van uw ICT omgeving uit handen tegen een vooraf afgesproken vast maandelijks tarief. Wij beheren uw computers, netwerken, data, servers en applicaties. Ook verzorgen wij uw software door de aanschaf, de installatie, het onderhoud én het beheer van uw licenties voor onze rekening te nemen. Dat kunnen wij, omdat wij alle relevante leveranciers op het gebied van ICT vertegenwoordigen en omdat onze mensen uitgebreid gecertificeerd zijn. Met deze dienst bent u dus volledig ontzorgd en behoren ook de aanschafkosten van dure licenties, implementatie- en beheerkosten tot het verleden.

Cloud Services

Met onze Cloud services kunnen wij uw belangrijke bedrijfsgegevens op online servers onderhouden en door de hoge security eisen die wij hanteren kunt u er op vertrouwen dat deze gegevens altijd veiliggesteld zijn voor aanvallen van buitenaf.

Infrastructurele Services

Door het gebruik van de juiste producten en technologieën produceert en communiceert u met uw klanten en medewerkers. Snel, gemakkelijk, onafhankelijk en betrouwbaar. Alle bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van een goede ICT infrastructuur, dus stabiliteit is extreem belangrijk. Daarnaast streven wij naar een infrastructuur die om kan gaan met nieuwe projecten of methodes wanneer uw bedrijf of organisatie dat nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat u en uw mensen overal efficiënt en veilig kunnen werken ongeacht op welk apparaat ze werken, waar ze zijn of welke ontwikkelingen er te verwachten zijn!
2invision is er voor U!

Mauritsstraat 11, 6361 AV Nuth (NL)

Heb je een vraag voor 2invision Managed Services BV?

Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw e-mailadres in
Stel uw vraag
Invalid Input