Naar partners

Wij zijn Aragorn…… opgericht in 1990. Sinds ons bestaan zetten wij onze kennis en technologie in voor de levering, productie en beheer van werkplekken, servers en industriële computers.

Als infrastructuurleverancier is Aragorn sterk in ICT-oplossingen. Eén van onze specialismen is ICT-beveiliging. Wij maken ons druk om zowel de grote lijnen als de kleinste details, zodat u dat níet hoeft te doen. Wij denken samen met u na over het inrichten van ICT-infrastructuren die uw communicatie soepel, betrouwbaar en veilig laat verlopen. Goede, efficiënte en veilige ICT-oplossingen dragen in hoge mate bij aan het succes en rendement van uw organisatie. Bij Aragorn vinden we daarom dat ICT, als water uit de kraan, altijd beschikbaar moet zijn.

De zorg om uw ICT-voorzieningen nemen we u dan ook graag uit handen. Dat kunnen we alleen realiseren doordat we beschikken over diepgaande vakkennis en verantwoordelijkheid nemen voor wat we doen. Het resultaat van onze dienstverlening? Een onafhankelijk advies, oplossingen van hoge kwaliteit en eerlijke, marktconforme prijzen. Daarmee onderscheiden wij ons.

Wij zijn Aragorn. 

 

Nijverheidsweg 5, 5627 BT Eindhoven

Heb je een vraag voor Aragorn ICT?

Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw e-mailadres in
Stel uw vraag
Invalid Input

Of bel / mail direct

040 290 2800 info@aragorn.nl