Naar partners

Online aanwezigheid is één. Maar waar het om draait is online impact. Buro26 helpt je dat te bereiken. We zijn met een enthousiast team, waarin niet alleen heel veel technische kennis aanwezig is, maar ook creativiteit en ontwerpkwaliteiten. Met recht een ijzersterk fullservice internetbureau!

Buro26 is opgericht in 2007 en bestaat uit een enthousiast team van vakmensen, dat alles maakt wat nodig is voor de online impact die je wilt bereiken: websites, webshops, portals en apps. Wij willen altijd dat stapje extra zetten en houden ons continu op de hoogte van nieuwe trends en technische ontwikkelingen – zonder die kritiekloos te volgen.

Bij alles wat we doen, zijn eerlijkheid en betrouwbaarheid onze uitgangspunten.

Korte lijnen, flexibele samenwerking

Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Goede communicatie en service zijn daarvoor essentieel. Wij zijn dan ook altijd aanspreekbaar voor vragen en overleg – tijdens de uitvoering van een project, maar zeker ook na de oplevering. Supportvragen blijven nooit lang liggen en onze lijnen zijn kort.

Ook vinden wij het geen probleem om met een klein project te beginnen en dit dan later uit te breiden. Welke vraag ook op tafel komt, wij bedenken de optimale oplossing.

Kennis delen

Kennis leidt tot meer succes, dus die delen we graag. Met elkaar, maar ook met jou. In ons blog staan bijvoorbeeld diverse interessante artikelen waar je je voordeel mee kunt doen.

Waar komt die 26 vandaan?

Die vraag is ons al heel vaak gesteld. We hebben er een blog-item over gemaakt.

 

Wethouder Raamsstraat 5, 4286 BV Almkerk

Heb je een vraag voor Buro26?

Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw e-mailadres in
Stel uw vraag
Invalid Input

Of bel / mail direct

0183 401249 info@buro26.nl