Naar partners

Een groot misverstand is dat ICT vooral over techniek gaat. Waar gaat ICT dan wél over? Cliënt ICT Groep vindt dat het gaat over mensen en goed luisteren naar hun wensen. Dat is precies wat Cliënt ICT Groep bedoelt met het motto ‘Eerst de klant, dan Cliënt’.

BETROUWBAAR ONTZORGEN
Al sinds 1995 neemt Cliënt ICT Groep de totale zorg voor jouw ICT-infrastructuur uit handen. In een tijd waarin ICT steeds complexer wordt en we allemaal hoge eisen stellen aan automatisering, worden begrippen als beschikbaarheid en betrouwbaarheid steeds belangrijker. Cliënt ICT Groep zorgt voor het ontwerp en de bouw van een goede ICT-infrastructuur, degelijk onderhoud, het voldoen aan wet- en regelgeving en de nodige technologische vernieuwing. Jij kunt 24/7 gebruikmaken van een stabiel netwerk en snel en flexibel inspelen op jouw behoeften en die van je medewerkers. Daar kun je Cliënt ICT Groep op vertrouwen.

VAARWEL STANDAARD. WELKOM MAATWERK.
Met de komst van concepten als Bring Your Own Device (BYOD), de Cloud en Het Nieuwe Werken (HNW), biedt een standaard desktop tegenwoordig geen (volledige) oplossing meer. Geen mens of organisatie is hetzelfde en onze manier van werken is dat evenmin. Iedereen vraagt om een persoonlijke ICT-oplossing; eentje die precies past bij jouw wensen en situatie. Of het nu gaat om ontwerp, beheer of outsourcing, of om ICT-oplossingen op operationeel of strategisch niveau. Het team van Cliënt ICT Groep bestaat uit meer dan 100 gedreven, onafhankelijke specialisten staan elke dag voor je klaar. Met kennis, ervaring en een lach op hun gezicht.

Kelvinstraat 15, 6003 DH Weert

Heb je een vraag voor Cliënt ICT Groep?

Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw e-mailadres in
Stel uw vraag
Invalid Input

Of bel / mail direct

085 020 0070 info@client.nl