Naar partners

CloudMerge levert als één van de eerste partijen in Nederland Cloud Services Brokerage: één centraal loket voor het faciliteren van de benodigde cloud infrastructuur en het onderhoud en beheer van applicaties. Op basis van vooraf vastgestelde criteria wordt een ‘application load’ ondergebracht bij AWS, Microsoft Azure, Google, Interconnect, CloudVPS of iedere andere publieke cloud. De focus van CloudMerge ligt daarbij volledig op DevOps, cloud agnostisch en ‘software defined’. Alles wordt softwarematig aangestuurd, waardoor wij in staat zijn om bedrijven te faciliteren op het gebied van continuous delivery en continues integration. 

Daarnaast is CloudMerge de datacenter onafhankelijke partner voor het leveren van cloud connectiviteit. Wij zorgen voor veilige, betrouwbare, low latency verbindingen tussen datacenters, publieke clouds en ‘on premises’ omgevingen. Dit eco systeem, bestaande uit enkele tientallen gerenommeerde datacenters, netwerk en publieke cloud providers, omvat tevens Network Function Virtualisation. Denk hierbij aan Cloud routers, Firewalling en Load Balancing. 

CloudMerge is een business line van de Quanza Group. Een dienstverlener pur sang met bijna 80 werknemers die sinds 2001 netwerken en private clouds bouwt en 24/7 beheert voor iedere organisatie met een eigen ICT-infrastructuur die van strategisch belang is. Klanten zijn onder andere SURFnet, AMS-iX en KPN.

Willem Fenengastraat 7, 1096 BL Amsterdam

Heb je een vraag voor CloudMerge | A Quanza Group Company?

Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw e-mailadres in
Stel uw vraag
Invalid Input

Of bel / mail direct

020 530 1600 info@cloudmerge.com