Naar partners

Bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter maken

In partnership met onze klanten halen we maximaal rendement uit automatisering en digitalisering. Dat doen wij al 30 jaar. We denken proactief mee, ontwerpen en ontwikkelen de efficiëntste digitale werkomgeving voor organisaties en we bieden een flexibele dienstverlening. Samen maken we bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever, nu en in de toekomst!

Alle documenten in één systeem

Elk document, e-mailbericht, actie of data kunt u in DigiOffice snel zoeken, vinden, starten en aan werken. DigiOffice is software die uw bedrijfsprocessen 24/7 ondersteunt, stroomlijnt, vastlegt, beveiligt en borgt. U heeft altijd en overal uw documenten en informatie beschikbaar, op meerdere apparaten. DigiOffice Document Management: alle documenten in één systeem!

Onze visie

Maximaal rendement uit automatisering en digitalisering. Nu en in de toekomst. Door proactief mee te denken, te ontwerpen, te ontwikkelen én een flexibele dienstverlening te bieden. Zo realiseren we samen de efficiëntste digitale werkomgeving voor een organisatie, nu en in de toekomst.

Onze missie

Samen bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever maken. Wij zijn overtuigd van de verbindende rol die ICT heeft in het efficiënter en effectiever maken van de bedrijfsvoering. Als business partner onderzoeken we samen met u bedrijfsprocessen en ICT-omgeving, adviseren we hoe collega’s onderling en met derden efficiënter kunnen samenwerken en voeren we de oplossingen voor en met u uit.

IDB Groep

Onze 30 jaar ervaring in automatisering en digitalisering delen wij graag met u. We zetten onze ICT-kennis en –ervaring, onze diensten, best practices en zelfontwikkelde software graag in bij uiteenlopende organisaties en in diverse branches. Daartoe houden we ons kennispeil up-to- date via gecertificeerde opleidingen. We staan voor kwaliteit, degelijkheid en rechtstreeks en persoonlijk contact.

Vijzelmolenlaan 2, 3447 GX Woerden

Heb je een vraag voor IDB Groep?

Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw e-mailadres in
Stel uw vraag
Invalid Input

Of bel / mail direct

0348 465 500 info@idbgroep.nl