Naar partners

Sinds 1994 is SPS één van de meest toonaangevende IT-bedrijven in Nederland. Naast het ontwikkelen en verkopen van Gensys, de IT-beheersoftware met een business focus, levert SPS Managed Services aan middelgrote en grote organisaties. Wij geloven dat een ‘oase van rust’ in een snel veranderende digitale wereld een doorslaggevende factor is voor uw succes. Hiervoor is grip krijgen op die snel veranderende IT noodzakelijk.

Managed Services

Met onze Managed Services zorgen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor continuïteit en optimale prestaties van uw IT, waar de onderliggende IT-infrastructuur zich ook bevindt; bij een derde, in de cloud, on-premises of een combinatie ervan. Door monitoring en met proactief en voorspellend IT-beheer voorkomen wij verstoringen en bewaken en beheren wij end-to-end de performance, capaciteit, beschikbaarheid en gebruiksbeleving van uw IT.

Door de flexibele aanpasbaarheid van de SPS Managed Services kunt u kiezen wat het beste bij uw business past. Wat wij doen, wat wij beheren, hoe snel wij handelen en wanneer wij handelen, dat bepaalt u. Zo kunt u het geheel of een deel van uw IT-omgeving uitbesteden en de beheertaken verdelen over SPS en uzelf. Ook tijdelijk het beheer uitbesteden kan.

Gensys

Interconnect is gebruiker van Gensys. Gensys heeft alles voor IT-beheer met een business focus. Beheer geïntegreerd en vanaf een enkele console de IT op uw eigen locatie, bij een derde partij of in een private of public cloud. Gensys is IT Monitoring en IT Service Management. De Gensys Monitor is er voor elk systeem, platform of applicatie, in de cloud of on premises. Monitor meerdere (interne) klantomgevingen vanuit één systeem. Gensys ITSM is volledig en met focus op de business. Met een innovatieve Service Desk. Gensys ondersteunt de ITIL management, delivery en support processen en garandeert de kwaliteit ervan door workflows.

Buitenomweg 17, 2811 BM Reeuwijk

Heb je een vraag voor SPS?

Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw e-mailadres in
Stel uw vraag
Invalid Input

Of bel / mail direct

0182302222 info@sps.nl