Naar partners

Wij zijn een onafhankelijke ICT-dienstverlener, met een paar bijzondere eigenschappen die onze klanten weten te waarderen. Zij vinden ons innovatief, deskundig, pragmatisch en persoonlijk. Wij kijken graag vooruit en stellen alles in het werk om uw doelstellingen - hoe ambitieus ook - te helpen realiseren.

We geven advies dat we succesvol implementeren, waarna we ook nog eens de zorg voor het beheer uit handen nemen. We laten u vooroplopen en geven zo invulling aan ons motto “Stay Ahead”. Dit doen we door u te ontzorgen, uw IT te verbeteren en uw business te helpen vernieuwen.

Over Valid - Uw doelen staan voorop

Bij Valid zijn we zelf ook ambitieus. “Stay Ahead” is niet alleen onze belofte aan u als klant, het is ook onze eigen drijfveer. 300 ervaren professionals, opererend vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht, zijn continu bezig zichzelf verder te ontwikkelen en te innoveren om u het beste van het beste en het nieuwste van het nieuwste te bieden. ICT is voor onze professionals geen doel op zich. Het gaat erom ICT in te zetten als middel om uw doelen te realiseren. Doelen waarvan u misschien alleen maar kon dromen…

U staat net als iedereen aan de vooravond van een nieuwe golf in IT, na internet, mobiel en cloud. Uw informatievoorziening wordt volledig digitaal. Alles wordt connected, ook binnen en buiten uw organisatie. En alles wordt mogelijk. Nieuwe kansen, maar ook nieuwe concurrenten en nieuw klantgedrag. Afwachten kan niet, u moet nu in beweging komen en de voorhoedepositie innemen.

We zijn ervan overtuigd dat deze transitie nog jaren doorgaat en dat wij allemaal – maatschappij, klanten en Valid - continu te maken hebben met de gevolgen van nieuwe technologieën. Wij zijn erop voorbereid, u ook?

Flight Forum 565, 5657 DR Eindhoven

Heb je een vraag voor Valid?

Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw e-mailadres in
Stel uw vraag
Invalid Input

Of bel / mail direct

088 900 95 00 info@valid.nl