Naar partners

Xiphos is een innovatieve, door kwaliteit gedreven, IT-dienstverlener met een breed pakket van diensten en verzorgt invulling van tijdelijke expertise, diensten en adviezen binnen de IT-Infrastructuur.

Kiezen voor Xiphos betekent kiezen voor een bedrijf dat zich positief wil onderscheiden. Xiphos levert diverse diensten binnen de IT-infrastructuur. Dit doen we vanuit onze vier businessunits: Xiphos ServicesXiphos StaffingXiphos Consultancy en Xiphos AcademyHierin delen we onze kennis op het gebied van o.a. project detachering, interim-management, werving & selectie, managed services, consultancy, servicemanagement en projecten op het gebied van IT-Infrastructuur. Daarnaast bieden wij ook opleidingen, trainingen ‘On the job’ en workshops aan.

Dit alles altijd met het streven naar waardevermeerdering. Xiphos wil binnen de IT-sector een nieuwe weg inslaan. Xiphos voegt aan IT-afdelingen concrete en meetbare waarde toe door oplossingen te bieden die bijdragen aan verbetering van de organisatie. We add value. Always.

Xiphos onderscheidt zich door haar werk- en benaderingswijze. Onze kracht ligt niet in wat wij doen maar hoe wij dit doen. Wij geloven in de kracht van mensen en potentie van mensen en organisaties. Dit maakt dat wij van positieve invloed zijn op onze omgeving.

Wij blijven onvermoeid schaven aan onze manier van omgaan met collega’s en klanten en willen ervoor zorgen dat iedereen die met én voor ons werkt beter wordt. Wij gaan voor die extra inspanning om te komen tot meer dan alleen een resultaat. Door de best mogelijke match te maken op zowel ervaring en vereisten als op de persoonskenmerken en de bedrijfscultuur brengen wij professionals en opdrachtgevers bij elkaar en dragen wij indirect en direct bij aan een positieve ontwikkeling van beiden.

Marathon 11E, 1213 PG Hilversum

Heb je een vraag voor Xiphos?

Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw e-mailadres in
Stel uw vraag
Invalid Input

Of bel / mail direct

035 626 05 45 info@xiphos.nl